mandag 21. april 2014

Frokosttips: Egg i spekeskinke



Dette frokosttipset burde vel egentlig ha kommet før påske, i og med at man har god tid til å lage deilige frokoster i påska. Meeeen, det gjorde det ikke, så da blir det et godt helgefrokosttips istedet! (Det er jo ikke så lenge til det er helg igjen ;) )

Veldig enkelt, men allikevel litt mer spennende enn standard egg og bacon. Prøv det da vel! Gjerne med hjemmelagede, lune polarbrød ved siden av!



Du trenger:
- Egg
- Spekeskinke
- Ost
- Salt og pepper

Legg skiver av spekeskinke nedi en muffinspanne, ildfast skål eller lignende. Knekk et egg og ha det oppi skinka. Topp med litt revet ost, salt og pepper. Stekes i ovnen på 175 grader i 10-15 min til eggehviten har stivnet.



Inspirasjonen til å lage dette ble hentet fra boken Pappamat - anbefaler igjen denne fantastiske kokeboken! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar! :)