onsdag 4. juni 2014

Muffins med kokos og sjokolade



Lyst til å prøve en ny muffinsvariant? Disse er seige og saftige, med god smak av kokos og sjokolade.



Til ca 20 stk trenger du:

- 120 gram smør
- 2 dl sukker
- 2 ts vaniljesukker
- Frøene fra 1/2 vaniljestang (kan sløyfes)
- 2 egg
- 0,75 dl hvetemel
- 100 gram god, mørk sjokolade, hakket
- 4 dl kokosmasse
- 50 g mandler, hakket

Smelt smøret, og la det avkjøles litt. Pisk eggedosis av egg, sukker, vaniljesukker og vaniljestang. Vend forsiktig inn melet, og rør inn litt og litt av det smeltede smøret. Ha så oppi mandler, sjokolade, og kokos.

Ha røra oppi muffinsformer. Stekes på 190 grader, i 8-10 min, til de er blitt litt gyldne.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar! :)