tirsdag 6. mai 2014

Øl-knekkebrød



Eksamenstid igjen, og liten tid til å eksperimentere på kjøkkenet. Men må tipse om disse fantastisk gode knekkebrødene! Smakte de for første gang sist jeg var hjemme, og har allerede spist opp en porsjon etter det. Dette er en oppskrift som krever at man har brygget øl, da man bruker kornet man har igjen etter det (men det er jo blitt så populært med ølbrygging, så det er jo en liten sjans for at noen som leser dette har litt mesk til overs ;) )



Bør absolutt prøves av de som holder på med ølbrygging! (Eller som kjenner noen som driver med det!)

Oppskriften kommer fra "Ølkokken" Jørn Idar, og du finner den her.

(Etter tips fra min kjære mor lot jeg røra stå og svelle litt før jeg fordelte den utover på brettene.)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar! :)